KOCAELİ / GEBZE - Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi

Mrt

HOŞ GELDİN RAMAZAN

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİFERSOY'U ANMA GÜNÜ OKULUMZDA KUTLANDI

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürümüzün açılış konuşmasını sınıflarımızda dinledik.

Ock

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ

Ock

Okulumuz 11/C sınıfı öğrencilerinden Ali Kara, 2024 Salon Kürek(Ergometre) Şampiyonası'nda yarışmış ve dereceye girmiştir. 6 Ocak 2024 tarihinde İstanbul Ataköy Atletizm Salonu'nda düzenlenen şampiyonada U17 kategorisinde kendi serisinde 2. ,tüm katılımcılar arasında da 8. olan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının artmasını yürekten diliyoruz.

Ara

Kocaeli ili tüm okullar arası müsabakada okulumuzu temsilen giden Tuana Çaparoğlu Kocaeli İl 3.Sü Oldu

Ara

Kocaeli ili tüm okullar arası müsabakada okulumuzu temsilen giden Kevser Boztepe Kocaeli İl 3.sü oldu

Kas

Okulumuz öğrencileri görsel sanatlar dersinde geri dönüşüm ürünleri ile yapmış oldukları eserleri, 24 Kasım öğretmenler gününde ilçe MEB müdürü Şener Doğan a takdim ettiler.

Kas

24 Kasım 2023 tarihinde okulumuz öğrencilerine ilkyardım eğitimi semineri verildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde aziz hatırasını milletçe rahmet ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

Zekası, çalışkanlığı, devlet adamlığı, kararlılığı, öngörüsü ve yönetim anlayışı ile sadece Türk Milleti için değil, dünya milletleri tarafından da büyük bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk "en büyük eserim" dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni gençlerimize emanet etmiş olup;  ülkemiz ve Cumhuriyetimiz azimli kararlı ve değerlerimize bağlı  gençlerimiz sayesinde ilelebet payidar kalacak ve dünyamıza umut ve barış olacaktır. Bu amaca var gücümüzle hizmet etmenin gurur ve onurunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Savaşı'mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Millî Mücadele'mizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi bir kez daha sevgi, saygı ve rahmet ile anıyor, saygılarımızı sunuyoruz.